Het moment is daar dat je een cadeau moet gaan verzinnen, en niet voor een persoon maar voor twee personen! Dit geval kan voorkomen bij een trouwerij, verjaardag van een kind of wanneer twee personen besloten om samen hun verjaardag te vieren. Twee aparte cadeaus verzinnen kost onnodig moeite en je weet nooit 100% zeker of je alle twee de personen het juiste cadeau geeft. Wanneer je een cadeau geeft voor twee, kunnen ze samen van het cadeau genieten die ze niet snel zullen geven! Een cadeau geven waar twee personen samen van kunnen genieten is klinkt lastig in de oren, gelukkig helpt deze blog je!

 

Tips voor een cadeau voor twee personen

Je kunt het zo simpel of moeilijk maken zoals je zelf zou willen. Pak je uit met dit cadeau of wil je het liever makkelijker houden? Je denkt altijd iemand echt te kennen, totdat je diegene een cadeau moet geven. En als het gaat om twee personen die je een cadeau wilt geven, wordt het probleem er niet makkelijker op.


Om een basis idee te krijgen, kun je bij jezelf een paar vragen stellen over de twee personen. Zo creëer je een beter inzicht over wie zij nou echt zijn

  • Is het een koppel of twee vrienden? 
  • Wat doen ze graag samen? 
  • Gaan ze graag uit huis of blijven ze liever thuis?
  • Wat doen ze individueel graag in hun vrije tijd?

 

Als je een idee hebt, wat deze twee personen nou echt leuk vinden, kun je beginnen aan het bedenken van een geschenk. Stel hierbij ook een budget voor jezelf op, zodat de eindprijs je niet afschrikt. Houd er rekening mee dat je een geschenk geeft aan twee personen, dus de prijs zal automatisch duurder uitvallen. Maar forceer jezelf niet om te geven vanuit je ego want een cadeau moet uit het hart komen.

 

Voorbeelden voor een cadeau voor twee personen

Om een inspiratie op te doen om een cadeau te geven waar twee personen samen van kunnen genieten, staan hieronder enkele voorbeelden genoemd. 

  • Een dagje weg: Een voucher voor een hotelovernachting of een dag naar de wellnesscentrum, allebei zijn manieren om de twee een welverdiende dag ontspanning te geven. Met behulp van een voucher kunnen ze zelf bepalen wanneer ze gaan en geef je ze alle vrijheid met een vleugje ontspanning.
  • Een proeverij: Met een proeverij heb je eindeloos manieren om iets te geven. Een wijnproeverij valt niet verkeerd in de smaak, maar met een bierpakket zul je ook niet de fout ingaan. Je kan natuurlijk ook alcoholvrij gaan en ze laten genieten van een kaasproeverij. Met een proeverij als cadeau geef je de twee een moment samen waar ze echt met elkaar iets doen, en dankzij het aantal keuzes qua eten en drinken voor een proeverij, kun je het cadeau niet verkeerd geven.
  • Indoor activiteit: Laat de twee samen een middag actiefs iets doen samen. Een voucher hiervan is zowel geschikt voor een koppel als voor twee vrienden. Als je van te voren weet wat ze echt leuk vinden, is dit een makkelijke maar origineel geschenk. Twee echte snelheid liefhebbers maak je gelukkig met een voucher voor indoor karten. Zo stuur je dan weer twee personen die van raadsels houden de escaperoom in. Met een indoor activiteit kun je inspelen om de voorkeuren en passies van de twee personen waaraan je een cadeau schenkt.
  • Een gepersonaliseerd cadeau: Met een gepersonaliseerd cadeau laat je zien dat je echt aan iemand hebt gedacht en aan de behoeftes van diegene. Als je een gepersonaliseerd cadeau wilt geven, wordt het aangeraden om beide iets te geven wat op hen draait, of matcht met elkaar. Een grote puzzel met als afbeelding een foto van de twee is origineel cadeau om te geven. Hun gezicht aan het einde wanneer ze merken dat ze hun eigen gezichten aan het puzzelen zijn is goud waard! Wat kleinere gepersonaliseerde cadeaus zijn mokken, badjassen of geschenksets met namen erop. Je kunt met kleinere gepersonaliseerde cadeaus op een gemakkelijke manier iemand blij maken.

         indoor activiteit cadeau

Twee vliegen in één klap sla met een cadeau voor twee te geven waar ze samen van kunnen genieten. Op deze manier maak je hun viering iets specialer. Na een drukke dag met allemaal mensen om ze heen, even echt iets met elkaar kunnen doen. Dankzij jou!