Verras je vader dit jaar eens met een bijzonder persoonlijk cadeau. Hij heeft waarschijnlijk al genoeg geurtjes in de kast staan. Laat jouw vader dit jaar shinen in zijn eigen BBQ schort! Mannen en vuur, dat is een perfecte combinatie. De zon begint te schijnen, het kwik stijgt. Mooi weer om de BBQ aan te steken. Tegenwoordig sta je niet meer in je oude blouse achter de BBQ, dat kan echt veel stijlvoller. Je kan kiezen uit verschillende exemplaren. Ga je voor een stoer leer schort van hoogwaardige leder kwaliteit? Deze hebben we in diverse modellen en prijscategorieën. Of zie je je vader liever achter de BBQ staan met een denim schort? Er zijn ook schorten verkrijgbaar van katoen in diverse kleuren. Kies een schort wat het beste bij je vader past, voor elke vader is er een schort beschikbaar.

Gepersonaliseerd BBQ schort

Is jouw vader die “masterchef Henk” of BBQ Koning Peter? Voor alle soorten schorten en materialen is elk gewenste opdruk mogelijk. We maken de schorten namelijk helemaal zelf! Heb je liever een schort zonder opdruk, dat kan natuurlijk ook! Bestel nu jouw gepersonaliseerde bbq schort.
Heeft je vader een eigen bedrijf en wil je naast je vader ook collega’s verrassen? We kunnen er natuurlijk ook het logo van het bedrijf op plaatsen. Afhankelijk van de schort die je kiest, drukken of borduren we de tekst erop.

Twinning is winning

BBQ’en doe je vaak niet alleen. Je vader kan vast wat hulp in zijn buitenkeuken gebruiken. Wie schenkt de wijn in? Of wie zet de salades op tafel en deelt het vlees uit? Hoe gaaf is het als jij, je moeder of de hele familie hetzelfde schort draagt? Bestel een schort voor de hele familie. Zo lopen jullie er allemaal stijlvol bij deze BBQ zomer.