Herkenbaar: je doet niets liever dan het verrassen en verwennen van je hond. Aaitje hier, aaitje daar. Snackje hier, snackje daar. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je hond (en geef toe, stiekem ook jezelf) écht verrast met een leuk hondencadeau? Het Mooiste Cadeau van Nederland heeft het antwoord!

Je hebt natuurlijk de ‘standaard’ hondencadeaus. Eten, daar maak je hem of haar natuurlijk altijd blij mee. Echter, er zijn daarnaast nog een hele hoop super leuke cadeaus voor jouw viervoeter, waar je waarschijnlijk nooit aan gedacht hebt! Lees snel verder voor onze beste tips.

cadeau hond

Cadeaupakket

Wil je echt voor een supercadeau gaan voor jouw liefhebbende huisdier? Ga dan voor een heus pakket, die je op talloze websites kan vinden! Alles wat je hond nodig heeft om zichzelf te vermaken, zit daar over het algemeen in. Speeltjes, lekkere dingen, leuke hebbedingetjes; je kunt het zo gek niet verzinnen en het is er. Zulke pakketten zijn standaard al voor ongeveer 20 tot 30 euro verkrijgbaar, maar daar krijg je veel leuks voor terug.

Zelf iets bakken als hondencadeau

Wist je dat het een stuk makkelijker is dan je denkt om een hondencadeau te maken? Even de keuken in en hop, je hebt zo een hondentaart of enkele zelfgemaakte hondenkoekjes geproduceerd. Leuk als tijdverdrijf, leuk voor jezelf en bovenal: leuk en lekker voor jouw lieve maatje.

Hondenbot

Als er iets is wat een hond graag doet naast slapen, eten en spelen, is het knagen wel. Botjes, takjes en zelfs mensenkleding: niets is veilig voor de tandjes van een puppy of grotere hond. Als je je hond wil verrassen met iets leuks, kun je altijd met een mooi lekker bot aankomen. Wij garanderen dat je hond hier wel even zoet mee is en het is ook nog eens een leuke traktatie.

hond cadeau

Mensen- en hondencadeau: Fotoshoot in het bos

Ik hoor je bijna denken: ‘Maar wat heeft een hond hieraan?’ Heel veel! Zoek een mooie plek uit voor foto’s en laat je hond lekker de hele dag rondrennen en spelen. Maak er een picknick van, zorg er helemaal voor dat het dé dag van jouw hond wordt. De foto’s die je na afloop krijgt, zijn alleen maar een herinnering aan deze mooie dag. Zo zijn mens en dier allebei super tevreden!

Lees hier meer cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland.