Cadeautje voor de juf

Wil je graag de lieve juf van je kind verrassen met een leuk cadeau op bijvoorbeeld de laatste dag van het schooljaar, de dag van de leerkracht of zomaar? Lees dan vooral verder want in dit blog geven wij jou tips voor een leuk cadeautje voor de juf. 

Voor de juf die een echte theeleut of koffieliefhebber is

Maak een leuk zakje met bijvoorbeeld losse thee waarop je “lieve juffen thee” schrijft, om het persoonlijk te maken kan je kind er bijvoorbeeld een tekening bij maken en kun jij nog een bedankkaartje maken. Als de juf liever koffie drinkt is een leuk pakketje met een mok en koffie ook een super leuk idee. 

Bloemig cadeautje voor de juf

Een bos bloemen wordt iedereen blij van toch? Met een mooie bos bloemen als cadeautje kan de juf thuis haar huis mooi opfleuren. Als het niet de laatste dag van het schooljaar is, kan ze ze natuurlijk ook op haar bureau in het klaslokaal zetten zodat de hele klas ervan kan genieten. 

Vakantie overlevingspakket voor de juf

Als het de laatste dag van het schooljaar is, kan de juf vast wel wat ontspanning gebruiken. Maak een leuk pakketje met de favoriete snoepjes van de juf en bijvoorbeeld een lekker gezichtsmasker of een leuk tijdschrift. Zo kan de juf genieten van de welverdiende rust in de vakantie. 

Een cadeautje voor de juf voor al haar spullen

Een juf heeft natuurlijk allerlei spullen die ze van huis naar school en weer naar huis moet meenemen. Die spullen zal ze vast en zeker al in een tas meenemen, maar hoe leuk is het om een echte “juf” tas aan de juf te geven? Er zijn allerlei katoenen en vilten tassen met daarop “juf” of met de naam van de juf te koop. 

Leuke woordgrapjes voor op kaartjes

De juf is ook super blij met grappige kaartjes. Er zijn op internet super veel leuke woordgrapjes te vinden die toepasselijk zijn voor de juf. Wij zullen een paar voorbeeldjes noemen. “Je bent een toffe juf”’ pak dit kaartje in met een paar toffees en het is helemaal toepasselijk. “Je bent een uitMUNTende juf” hang het aan muntplantje en de juf kan er lekkere thee van zetten. “‘T zit d’rop” aan een zakje met dropjes, zo kan de juf lachen en snoepen tegelijk. 

Heb jij een leuk idee gevonden voor een cadeautje voor de juf? Wij hopen van wel, want alle juffen verdienen een leuk cadeautje voor hun harde werk.