Cadeautips voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald

Hoera, een kennis van je heeft eindelijk een rijbewijs binnengehaald! Dat is een geweldige prestatie en tegelijkertijd een grote opluchting voor diegene. Je wilt natuurlijk een cadeau geven voor de prestatie, maar wat geef je iemand als cadeau omdat diegene zijn rijbewijs heeft gehaald? Een auto geven kan erg duur zijn, maar gelukkig zijn er genoeg tips om een ander, ideaal cadeau te geven!

Rijbewijs cadeautje geslaagdTelefoonhouder cadeau geslaagd rijbewijs

Accessoires

Het geven van een accessoire is een goede beslissing omdat je veel keuze hebt in het soort wat je wilt geven. Daarnaast ben je ook nog eens niet al te veel geld kwijt bent. Je kunt ervoor kiezen om meerdere accessoires tegelijkertijd te geven, of een accessoire met een kaart te geven. Het voordeel van het geven van een accessoire is dat ze makkelijk in de smaak vallen. 


Voorbeelden van accessoires die toepasselijk zijn om te geven aan iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft:

  • Sleutelhanger: Hiermee kun je je sleutels niet meer kwijt raken! Je kan hierin variëren met wat voor sleutelhanger je geeft, dus je kan het persoonlijk maken!
  • Autoparfum: Niemand kruipt graag achter het stuur als de auto stinkt. Een stinkende geur in je auto ontstaat snel, vooral als je vaak lange afstanden rijdt. Een autoparfum plaatst de bestuurder makkelijk in de auto, vervolgens doet de autoparfum zelf zijn werk.
  • Telefoonhouder: Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken op de weg omdat bestuurders iets willen doen op hun telefoon. Met een telefoonhouder is het makkelijker om de navigatie te volgen, zonder de ogen van de weg af te houden. 
  • Bandenspanningsmeter: Een bandenspanningsmeter is handig om te hebben in elke auto. Je kunt natuurlijk altijd je bandenspanning meten bij een tankstation. Dit kost echter kost geld en gaat vaak niet zo soepel. De geslaagde kan de bandenspanningsmeter makkelijk in zijn dashboard bewaren.
  • Antivries producten: In Nederland is het helaas niet altijd tropisch weer, de winters zijn vaak koud en de temperatuur komt dan ook regelmatig onder het vriespunt. Antivries producten zoals een antivries deken, antivries spray en een krabber zijn handig om te geven als een cadeau omdat ze in de winter vaak nodig zijn! Zo kan de geslaagde met de koudere temperaturen snel de weg op en ook nog eens de weg zien.

Je kan aan je kennis natuurlijk ook een leuke mok of kaart geven in combinatie met een accessoire. Hierin kun je eindeloos variëren!

Liever geld geven?

Een cadeau uitkiezen kan veel moeite kosten, vooral als je totaal geen idee hebt wat je nou eigenlijk moet geven. De keuze om dan geld te geven is dan ook volkomen terecht. Gelukkig kan je zelfs met geld geven creatief zijn! Je kunt ervoor kiezen om geld te geven voor de eerste tankbeurt, je geeft dan een geldbedrag dat een tankbeurt zou dekken. Maar natuurlijk hoef je niet het volledige bedrag te betalen, je kan er zelf voor kiezen hoeveel je geeft.
Een jaarabonnement bij de ANWB is een praktisch cadeau om te geven, omdat je voor een bedrag al een heel jaar verzekerd bent bij de ANWB. Als de geslaagde met pech naast de weg staat, schiet de ANWB zo te hulp dankzij jouw gegeven abonnement!
Een antislipcursus is een wat duurder cadeau om te geven, maar zeker een handige om te krijgen! In de winter kan het behoorlijk glad worden en zonder winterbanden kan het voor een automobilist voelen alsof hij/zij zich op een schaatsbaan bevindt. Een antislipcursus zal de geslaagde bestuurder veiligheid bieden om te kunnen reageren op een glad wegdek. De bestuurder kan dan ook in de winter met een vertrouwd gevoel de weg op.

Rijbewijs gehaald cadeau

 

Je kan zowel met het geven van geld als met een cadeau, zelf bepalen hoe duur je het maakt. Je bent vrij om te kiezen wat je wilt geven, wel is het handig om af te stemmen met andere kennissen van de geslaagde wat jullie geven, zodat er geen dubbele cadeaus gegeven worden. Het is vooral belangrijk dat de geslaagde kan genieten van zijn roze pasje die na veel bloed, zweet en tranen eindelijk in bezit is!