Leuke Valentijns cadeaus voor je vriend

14 februari is het alweer Valentijnsdag. Valentijnsdag is de dag van de liefde (en cadeaus). Voor velen is het ieder jaar weer een hele zoektocht naar een leuk cadeau voor hun geliefde. Heb jij een vriend en zoek jij nog een leuk cadeau voor hem om te geven met Valentijnsdag? Lees dan zeker verder voor de beste tips voor leuke Valentijns cadeaus voor je vriend. 

Leuke Valentijns cadeaus voor je vriend om in te pakken en te geven

Alle mannen zijn natuurlijk anders en hebben andere interesses, maar wij geven een aantal tips die veel mannen leuk vinden zodat jij zelf kunt kiezen wat voor jouw vriend het leukste is. Als hij van een biertje of wijntje houd kun je hem verblijden met een leuk borrelpakket. Stop hierin zijn favoriete drankje (alcoholvrij kan natuurlijk ook) met allerlei lekkere hapjes. Als jullie nog geen plannen hadden voor Valentijnsdag, heb je hier meteen 2 vliegen in een klap omdat je er een gezellige borrelavond van kan maken. 

Als jouw vriend een echte game liefhebber is kan je hem blij maken met die nieuwe game waar hij al tijden naar uitkijkt maar nog niet besteld heeft. Of koop juist de klassieke games zoals Mario Kart zodat jullie allebei veel plezier kunnen hebben. 

Is jouw vriend een echte fitness liefhebber? Verras hem dan met een fitness pakket. In het pakket kunnen materialen zitten waarmee hij thuis kan sporten, maar als hij altijd naar de sportschool gaat en dus geen materialen voor thuis nodig heeft kun je ook een pakket maken met allerlei eiwit producten zoals eiwitrepen.  

Valentijns cadeaus om te beleven

Als je vriend eigenlijk al alles heeft wat hij wilt hebben kun je hem ook een uitje cadeau geven. Een uitje voor meteen de dag zelf of voor een later moment. 

Als jullie allebei houden van actieve uitjes zijn indoor skydiven of indoor skiën echte aanraders. Beiden zijn gewoon te doen in Nederland, ideaal dus en super leuk. Ook schaatsen, zwemmen en midgetgolfen is lekker actief en bij iedereen zit het wel ergens in de buurt, fijn dus als je niet te ver weg wilt of kan.

Als jullie echt van het puzzelen zijn is een escaperoom super tof om cadeau te geven. Je gaat dan samen allerlei soorten puzzels en raadsels oplossen om op tijd te kunnen ontsnappen. 

Weet jij nog wat jullie tijdens jullie eerste date deden? Deze date was in ieder geval duidelijk een succes. Geef je vriend een herbeleving van deze date. 

 

Wij wensen jullie een hele fijne Valentijnsdag met super leuke cadeaus.