Twijfel je over je vaderdag-cadeau? Geen haast, je bent lang niet de enige. Wie weet biedt een bierpakket uitkomst, daar het gros van de vaders wel van een lekker biertje houdt. Maar hoe stel je zo’n bierpakket samen? Het Mooiste Cadeau van Nederland heeft de gouden tip(s).

Het is natuurlijk wel zo leuk om je eigen bierpakket samen te stellen, zodat je je vader mooi kan uitleggen welke samenstelling bier je voor bent gegaan en hij er net dat tikkeltje meer van geniet.

1. Blond biertje

Een bierpakket is niet hetzelfde zonder een blond biertje. Blond is over het algemeen een zeer neutrale smaak die iedereen wel kan bekoren, dus de kans dat je hier een misser mee te pakken hebt is zeer klein!

2. Donker biertje

vaderdag-bier

Bij een donker biertje ligt dat net even anders. Het is vaak: je houdt ervan, of je houdt er helemaal niet van. Een ideaal probeersel dus, al zullen de meeste vaders op hun leeftijd al wel weten of het ze kan bekoren of niet.

3. Wit biertje

Wat ook zeker niet mag ontbreken in een bierpakket is een wit biertje. Eigenlijk geldt voor een wit biertje hetzelfde als voor de blonde variant, de meeste mensen houden er wel van. Jouw vader waarschijnlijk dus ook.

bier-vaderdag

4. Sterk biertje

Dit mag zeker niet ontbreken! Veel vaders zullen van zichzelf zeggen dat ze uitstekend kunnen drinken. Nu, met een sterk biertje kun je dat heel mooi testen! Als ze enkele uren dansend op de tafel staan, niet Het Mooiste Cadeau van Nederland de schuld geven!

5. Exotisch biertje

Wat ook niet mag ontbreken in het bierpakket is een exotisch biertje. Die ene verfrissende smaak die net de extra dimensie geeft aan je cadeau, het verschil maakt tussen een standaard bierpakket en een bijzonder bierpakket.

Lees hier meer cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland!