50 jaar huwelijk cadeau tips

Als je ouders, groot ouders of andere belangrijke mensen in je leven 50 jaar getrouwd zijn, wil je ze natuurlijk verwennen met een mooi en bijzonder cadeau, want het is namelijk ook een bijzondere mijlpaal. Wat voor cadeau is nu perfect voor deze gelegenheid? Wij geven jou in dit blog de beste tips voor een 50 jaar huwelijk cadeau. 

Zeg het met een beeld

Als een stel al 50 jaar voor elkaar kiest is dat iets blijvends, een beeld geven is daarom een perfect cadeau want dit is een blijvend cadeau. Er zijn allebei soorten beelden: van een beeld met twee personen die een hart vormen of een abstracter beeld met twee trouwringen, groot of klein, voor binnen of buiten. Kies een blijvend beeld uit dat echt bij het stel past of als je twijfelt kun je samen met het stel een beeld gaan uitkiezen. 

Reisliefhebbers

Als het stel echt van reizen houdt en dit in hun 50 jaar samen ook al veel hebben gedaan is het leuk om hier een bijpassend cadeau voor te geven. Er zijn verschillende wereldkaarten op de markt waarbij je alle plekken waar je ooit bent geweest kunt aangeven. Er zijn kraskaarten, maar bijvoorbeeld ook kaarten waarbij je bij ieder land waar je bent geweest een foto kunt prikken van dat moment. Kies een mooie wereldkaart uit en de ontvangers kunnen iedere dag genieten van de reizen die ze de afgelopen 50 jaar hebben gemaakt. 

Huwelijksnacht 50 jaar getrouwd 

Als je weet waar het stel hun huwelijksnacht heeft besteed kun je ze hun huwelijksnacht laten herbeleven. Misschien was dit in een bepaald hotel, dan kun je ze hiervoor een overnachting cadeau geven. Waren ze in een bepaalde plek maar staat het hotel er niet meer? Geef ze dan een overnachting in de buurt of in het hotel wat er misschien voor in de plaats is gekomen. Of het nu precies de huwelijksnacht is of niet, een overnachting is altijd een mooi 50 jaar huwelijk cadeau. 

Foto

Kies een mooie foto uit van het stel of als het stel familie heeft, het stel met de hele familie en laat deze foto mooi op canvas afdrukken. Ook kun je het cadeau wat later geven, zodat je bijvoorbeeld een foto van het 50 jaar getrouwd feest kunt laten afdrukken op een canvas. Zo heeft het stel er een persoonlijke huisdecoratie bij. 

Wij hopen dat jij het 50 jaar getrouwd stel versteld kan staan met een mooi cadeau door onze tips.