Was dat feestje dit weekend al? Nog even snel iets halen? Hier vind je tips voor een leuk last minute cadeau!

Lekkere lunch

Niets is gezelliger dan iemand mee uiteten nemen. Neem hem of haar mee naar jouw favoriete lunchroom of probeer samen eens dat nieuwe tentje in de stad. Met dit lastminute cadeau weet je zeker dat je er zelf ook flink plezier van hebt!

Last minute cadeaus

Cadeaubon

Geld is niet echt het meest creatieve cadeau, een cadeaubon daarentegen wel. Cadeaubonnen zijn er in alle soorten en maten. Heeft de jarige plannen om iets met de tuin te doen? Koop dan een cadeaubon van een van de vele tuincentra. Is diegene een horlogefreak? Kijk dan eens naar een cadeaubon van de Bijenkorf. Of kies voor een online warenhuis zoals bol.com of de wehkamp! Cadeaubonnen zijn makkelijk online te bestellen. Jij bepaalt hoe veel je geeft. Ook kunnen cadeaubonnen onderweg naar het feest bij een lokaal tankstation gekocht worden, voor de echte last minute mensen onder ons.

Snelle boodschap

Kijk eens in de supermarkt. Het voordeel van de supermarkt is dat de meeste tot 9 uur ’s avonds open zijn, terwijl de meeste feestjes om 8 uur beginnen. Een andere grote plus (pun intended) is dat je er nog altijd alle kanten op kan gaan. Ga je voor:

  • een bloemetje?
  • een bierpakket?
  • een goede fles wijn?
  • stel je zelf een pakket samen van lekkere hapjes en drankjes?

Voeg nog een kekke wenskaart toe aan je pakket en jij maakt helemaal de blits met jouw cadeau!

Shots!!!

Hebben jullie samen een leuke herinnering aan een foute stapavond met iets te veel sambuca? Was die laatste borrel Jack toch echt een slecht idee? Of wil je diegene toch even helpen terugdenken aan die shotjes tequila op vakantie? Neem dan een leuke fles drank. Wie weet komen er nog meer herinneringen naar boven dan dat je verwacht! 😉

Shots

Boeken

Reis je met de trein? Op veel stations vind je een Ako boekenwinkel en wie weet vind jij daar wel jouw perfecte cadeau! Kijk in de trein alvast naar de boeken top 10, zodat je gericht kan shoppen en zo min mogelijk tijd kwijt bent tijdens het overstappen. Verras jij diegene met de zoetste roman, de spannendste thriller of het gaafste sportboek?

Boeken

Ben je er nou nog niet uit? Kijk dan even snel een van onze andere tipblogs, zodat jij alsnog het perfecte cadeau kan geven!