Een échte visser in de vriendengroep of familie? Die kans is groot, want veel mannen zien vissen als hun favoriete hobby! Als je er zelf geen verstand van hebt, is een cadeau voor vissers bedenken een hele opgave. Geen probleem, Het Mooiste Cadeau van Nederland helpt je in je zoektocht.

Het mooie aan vissen is dat iemand nooit echt genoeg spullen heeft. Als je zelf een visser kent, herken je dit waarschijnlijk wel; een vrouw die op vakantie gaat, neemt minder spullen mee dan de gemiddelde man die gaat vissen. Als je een cadeau aan iemand wil geven, kun je dus maar beter een visser hebben.

visser cadeau

Cadeau voor elke visser én vis: voer

Bij de gemiddelde offline hengelsportwinkel en online viswinkel liggen de schappen vol met één ding: aas & visvoer. Als cadeau voor vissers is het dus altijd een goed idee om met nieuw aas en/of voer aan te komen, want dit hebben ze altijd nodig. Aas & voer heb je in alle soorten en maten; van zakken van twintig kilo tot kleine kleurrijke nepvisjes. Je kunt het zo gek maken of bescheiden houden als je zelf wil.

Cadeau voor de (nog) niet-vissers; een starterspakket

Ben je zelf een visser en zou je graag iemand meekrijgen? Dat kan door je eigen spullen uit te lenen, maar je kunt hem of haar ook een heus vissers-starterspakket cadeau geven. Alles wat de basic visser nodig heeft, zit in zo’n pakket; hengels, een vismolen, aas, voer. Ideaal om je vriend, vriendin, vader, opa, oom of wie dan ook mee aan de vijver te krijgen.

cadeau visser

Kleding maakt de man en raakt de vis

Vissers zijn vaak te herkennen aan hun kleding. Laarzen, regenkleding; ze hebben volledig hun eigen stijl. Dit zorgt ervoor dat je de gemiddelde visser ook leuk kunt verrassen door hem of haar kleding cadeau te geven. Dit kan een ludiek item zijn, maar ook het serieuzere werk. Bij de gemiddelde hengelsport-winkel vindt je een uitgebreid assortiment aan kleding voor de visser die jij wil verrassen.

Lees hier meer cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland.