Cadeaus voor kattenliefhebbers

Wil je iemand die van katten houd graag verrassen met een leuk cadeau wat te maken heeft met wat ze het leukste vinden, katten? Maar vind je een kat een beetje overdreven of heeft diegenen al genoeg katten? Dan geven wij jou nu de leukste cadeaus om aan kattenliefhebbers te geven. 

Speeltje voor hun beste vriend

Met een speeltje voor hun beste vriend, hun kat, kun je natuurlijk nooit fout gaan. Je hebt allerlei verschillend speelgoed voor katten. Zo heb je bijvoorbeeld speelgoed waarmee ze hun intelligentie trainen, speelhengels, speelmuizen, speelballen en speeltunnels. Als je weet wat de kat van je vriend of vriendin leuk speelgoed vindt, kun je hier je keuze op aanpassen. 

Koop een mooie mand

Katten slapen natuurlijk een groot deel van de dag. Dat moet natuurlijk super comfortabel gebeuren dus daarom kun je een kattenmand cadeau geven. Je kunt kiezen voor een mand die past in het interieur of voor een die er grappig uitziet of juist super comfortabel eruit ziet. 

Doe en denk als een kat

Stressvrij, rustig, levensgenieter, charismatisch, nieuwsgierig, onafhankelijk… Het boek ‘Doe en denk als een kat’ van Stephane Garnier is het perfecte boek voor een kattenliefhebber. Het boek gaat over wat we van de levensmanier van katten kunnen leren. Als de kattenliefhebber dit boek al heeft is er ook nog het boek ‘Catfulness’ van Paolo Valentino. 

Vereeuwig het maatje van de kattenliefhebber

Maak de kattenliefhebber blij met een portret van hun kat op een schilderij. Je kunt kiezen voor een foto zoals de kat zelf is of voor een komisch portret van de kat al hertog, koning of veteraan. Hiermee krijg je de kattenliefhebber zeker weten aan het lachen. 

Plak ze op

Het voordeel van stickers is dat je ze overal op kunt plakken. Heb je dus kattenstickers gekocht dan kan de kattenliefhebber in jou leven alles een katten thema geven. Je kunt het zo gek niet bedenken, de mobiel, de waterfles, notitieboekjes, agenda’s, laptop of op het kattenmeubel, je kunt bijna van alles een kattenthema maken met zoiets makkelijks als een katten stickervel. Extra leuk is het als je stickers laat maken van hun eigen kat, dit maakt het net iets persoonlijkers. 

Praktisch cadeau voor kattenliefhebber

Als je liever een praktisch cadeau geeft, is een voedselcontainer de must have voor een katteneigenaar. Met een voedselcontainer staat er nooit meer een onhandige zak met kattenvoer in de weg en de brokken drogen niet uit. 

Met deze cadeau ideeën maak jij de kattenliefhebber in je leven gegarandeerd blij. Welk cadeau ga jij geven?