Een bierpakket samen stellen voor vaderdag is een cadeautje waarmee je eigenlijk nooit fout mee kan gaan. Maar als je je vader elk jaar een bierpakket geeft, is het een origineel idee om het dit jaar niet te doen. En sommige vaders zullen eenmaal niet dol zijn op alcoholische dranken of willen een gezondere levensstijl volgen. Hetmooistecadeauvannederland.nl heeft vaderdag cadeau’s die geen bierpakketten zijn, waardoor jij je vader nog een geweldige vaderdag kan bezorgen!

 

Een fotoboek als vaderdag cadeau geven

Momenten moet je koesteren, en hoe meer je meemaakt, hoe moeilijker het wordt om alles te onthouden. Dankzij het gebruik van foto’s kan jij een leuk aandenken maken voor je vader met alle leuke herinneringen. Begin met hele oude foto’s en voeg naarmate je dieper in het fotoboek gaan recentere foto’s toe. Je kunt een fotoboek zelf samenstellen online, of je gaat creatief aan de slag met de foto’s zelf plakken.
Schrijf teksten bij de foto’s over wat jullie die dag deden en wat je er zo speciaal aan vond om het extra persoonlijk te maken.

 

Een BBQ pakket als vaderdag cadeau geven

Met het warmere weer opkomst, is een lekkere barbeque niet verkeerd! Een pakket opstellen voor je vader die in het thema staat rond barbecueën is daarom geen slecht plan. Het maakt niet uit of iemand een fanatieke griller is of juist niet, een barbecue pakket kun je afstellen op je vaders behoeftes.

Enkele producten die je in een BBQ pakket kan plaatsen:

  • Serveertang;
  •  Barbecue houtsnippers;
  •  Hittebestendige  handschoenen;
  •  Schort voor tijdens het barbecueën;
  • Kruiden voor de grill en barbecue;
  • Meat claws;
  • Barbecue thermometer;
  • Kookboeken over barbecueën en grillen.

Buiten deze acht voorbeelden, zijn er eindeloos nog manieren om je BBQ pakket te vullen met cadeau’s voor je vader. Je kunt zelf goed inschatten hoe fanatiek is de barbecue liefhebber is en wat hij nog ontbreekt in zijn collectie!

 

Een parfum als vaderdag cadeau geven

Een persoon kan nooit genoeg parfums hebben. Begrijpelijk dat er een angst is om de verkeerde parfum te halen, want dat is zonde van het besteden geld.
Gelukkig kun je altijd aan iemand anders dicht in je omgeving vragen welke parfum bij je vader in de smaak valt, of persoonlijke favoriete van anderen aanhoren. 

 

Om jezelf een voorsprong te geven op het halen van het geschikte cadeau voor je vader. Kun je misschien informatie inwinnen over het type geurtje waar hij het meest dol op is of wat hij juist nog niet heeft!

BBQ pakket geven voor vaderdag

 

Een bierpakket hoeft dus niet altijd! Pak deze vaderdag uit met een cadeautje die ervoor zorgt dat jij je vader een vaderdag geeft die hij niet zo snel meer zal vergeten!