Voor veel kinderen is moederdag de ideale dag om hun moeder een speciaal cadeau te geven. Maar wat geef je je moeder, die in veel gevallen alles al heeft, toch in hemelsnaam? Het Mooiste Cadeau van Nederland weet vijf originele cadeaus, waarmee jij je moeder makkelijk een heel mooie verrassing kunt bezorgen. Het hoeft namelijk niet groot of duur te zijn om het leuk te maken: enkele leuke voorbeelden van moederdag 2-21 cadeau’s. 

 Gepersonaliseerd fotoboek

Een van de dingen die moeders over het algemeen het leukst vinden om te doen is foto’s kijken. Foto’s van vroeger, van vakanties, schoolfoto’s; het maakt allemaal niet uit. Wat is er dan leuker dan je moeder een gepersonaliseerd fotoboek cadeau doen, waardoor ze alle tijd heeft om terug te kijken op allerlei mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt? Niets! Zo denkt je moeder er dus ook over.

Een heerlijk etentje

Liefde gaat door de maag, ook bij moeders! Waarom zou je je moeder dan geen heerlijk thuisdinertje cadeau geven? Laat haar gezellig op bezoek komen en maak een lekkere maaltijd klaar die jullie met een gezelschap opeten. Een ding is wat ons betreft zeker: hoe dan ook zal ze tevreden zijn met de uitkomst van zowel het diner als de avond. Gezelligheid gegarandeerd!

Lekker geurtje

Wat doen moeders nu liever dan lekker ruiken? Niets! Hoewel het misschien als een standaard cadeau klinkt, valt het toch keer op keer weer in de smaak. Twijfel je dus erg over een origineel cadeau, dan kan een lekkere parfum altijd voor de oplossing zorgen.

cadeau-moederdag-2021

Fotopuzzel

Waar we eerder al een gepersonaliseerd fotoboek benoemden, kan een gepersonaliseerde fotopuzzel in hetzelfde straatje gezien worden. Dit is een fenomeen wat al enkele jaren aan populariteit wint, en niet zonder reden: het is namelijk gewoon een ideaal cadeau. Kies een mooie foto van je gezin, familie of eentje van jou met je moeder uit, laat die afdrukken op een puzzel, pak het in en geef het cadeau. Moeders tevreden, jij tevreden!

Uniek telefoonhoesje

Als we het dan toch hebben over originele, gepersonaliseerde cadeaus; zelf een telefoonhoesje bedrukken met leuke foto van je moeder en jou samen, met een geliefd huisdier of een mooie vakantiefoto, is ook een te gek moederdagcadeau! Van iPhone 13 hoesjes tot aan Samsung S21 ultra hoesjes; voor elk model telefoon is het tegenwoordig mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Bovendien is het ontwerpproces vaak ook nog eens een leuke bezigheid. Bestel een minimalistisch TPU hoesje, tot aan een trendy telefoonhoesje met koord; je kunt tegenwoordig alleleri type hoesjes voor jouw telefoon en

High Tea

Een andere leuke optie is het houden van een High Tea voor jou en je moeder. Koekjes, broodjes, van alles lekkers erbij en we kunnen vooruit. Dit kan je zelf maken, samen of laten bezorgen, dus ook daar zijn opties te over.

cadeau-moederdaf

Of je nu een gepersonaliseerd telefoonhoesje bestelt voor je moeder, of haar verrast met een heerlijke hightea, we wensen je een hele fijne dag met jouw moeder toe! Lees hier meer cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland!