Lootjes getrokken, maar geen flauw idee wat je voor diegene wilt kopen? Koop een foute kersttrui en zorg ervoor dat diegene wiens naam jij als jouw lootje had, heel de dag in een foute kersttrui mag rondlopen. Kersttruien zijn vaak uniseks, dus voor hem en haar het perfecte cadeau. Foute kersttruien zijn er in verschillende varianten waardoor je hiermee alle kanten op kan. Kijk eens naar een foute kersttrui met een badass santa erop. Of ga jij voor een warme kersttrui die vol staat met patroontjes en mooie LED lampjes erin heeft. Zo shined jouw lootje heel de avond als een echte kerstboom. Kersttruien met LED lampjes zijn het perfecte cadeau, om heel de dag op te vallen. Ook bestaan er verschillende kersttruien en dubbele betekenis zoals een trui met een zatte kerstman erop voor degene die het soms net iets te bont maakt tijdens het kerstdiner!

Ook qua prijs kun je met kersttruien alle kanten op. Zo ben je voor jouw cadeau niet al te veel kwijt en kan je er nog iets anders bij geven. Ook kan je een eventueel gedicht aanpassen op dit geweldige cadeau door hem compleet in de kerstsfeer te schrijven en te benadrukken dat jouw vriend/vriendin/familielid deze kerst wel een nieuwe kledingstijl kan gebruiken. Alles met een grote knipoog natuurlijk, maar juist met deze dagen mag je elkaar best een beetje plagen tegenover de familie!

Kersttrui of kerstman?

Wil jij jouw lootje nog sterker onderdompelen in de kerstsfeer? Geef hem of haar dan een kerstmanpak cadeau. Een set inclusief baard, muts en handschoenen zorgt ervoor dat er genoeg te lachen valt tijdens jullie kerstviering! Bovendien kan je vriend of vriendin hierna eventueel nog een bijbaan starten als hulp-kerstman of -kerstvrouw. Lucratief cadeau, zo’n kerstmanpak! Ook hierbij kun je in een eventueel gedicht wat leuks doen. Zeg dat hij of zij een van de meest gulle personen is die je kent en dat ze je daarom aan de kerstman doen denken. Niets is leuker dan elkaar in de maling nemen en een dag voor schut laten lopen.

Geniet van jouw leuke en originele kerstcadeau waarmee je de lachers aan de hand krijgt en alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig 2022!