Zwangerschap aankondiging cadeau

Yeah, jullie zijn in verwachting! Jullie zijn super blij en willen het goede nieuws ook graag delen met de mensen om jullie heen. Om dit op een leuke manier te doen, zijn jullie op zoek naar een zwangerschap aankondiging cadeau. Daar geven wij jou in dit blog inspiratie voor. 

Maak het ze moeilijk

Als jullie het de mensen om je heen wat moeilijker willen maken en ze wilt laten werken voor het nieuws hebben wij een leuk idee. Laat een leg puzzel bedrukken waarop staat “Jullie worden opa en oma” of “Wij zijn in verwachting”. De ontvangers moeten dan eerst de hele puzzel leggen voordat ze weten wat de boodschap is. Dat is een echte super verrassing. 

Kind met een slabbetje zwangerschap aankondiging cadeau

Willen jullie naast de aankondiging van de zwangerschap ook meteen de naam bekend maken? Jullie kunnen jullie kind een slabbetje aan trekken met de tekst “Ik word de grote zus/broer van (naam kind)). Houd jullie de naam nog liever geheim of hebben jullie nog geen naam, dan kunnen jullie het natuurlijk ook doen met “Ik word een grote zus/broer”. Een ander alternatief is een bedrukt rompertje. 

Een lot uit de loterij

Dit cadeau is perfect voor iemand die vaak krasloten koopt, omdat de verrassing dan volledig onverwacht komt. Er worden verschillende stickers verkocht waarmee jullie met jullie eigen tekst krasloten kan maken. Schrijf op een echt lijkende krasloten dat jullie in verwachting zijn, plak hier een krasstickers over en laat de ontvanger zich maar verbazen over de uitslag van zijn kraslot. 

Een zwangerschap aankondiging cadeau om altijd te bewaren

Een cadeau wat voor altijd is, is natuurlijk super mooi om te geven aan naaste familie leden. Maak een mooie poster met de echo en lijst deze in. Als de ontvangers nog niet weten dat jullie in verwachting zijn, kunnen jullie het ook nog inpakken. Zo is het en een verrassing en een blijvende herinnering aan de verrassing. 

 

Wij wensen jullie al het geluk met jullie aankomende kindje en veel plezier met het verrassen van iedereen met het leuke nieuws op een leuke manier!