Verrassingspakket zwangere vrouw

Ken jij een vrouw die op dit moment zwanger is en denk jij dat zij wel eens verwent kan worden, maar heb je geen idee waar mee? In dit blog delen we enkele tips voor een leuk verrassingspakket voor een zwangere vrouw. Zodat jouw verrassing niet snel vergeten wordt. 

Een eet verrassingspakket voor zwangere vrouw

Dat vrouwen extra veel eten tijdens de zwangerschap is niet onbekend. Vaak eten ze dan ook nog eens rare combinaties of bijvoorbeeld lekker veel chocolade. Ook producten die tijdens de zwangerschap niet gegeten of gedronken mogen worden zoals, filet american, sommige soorten sushi en alcohol worden vaak gemist door zwangere vrouwen. De veilige vervanging daarvoor kan een leuk cadeau zijn zoals vegetarische filet american, sushi met groente of alcoholvrije drankjes. Maak een pakket met de favoriete snacks van de vrouw in kwestie, en stop alles in een vrolijke cadeauverpakking of een bedrukte doos met persoonlijke tekst. Zo’n pakket valt ongetwijfeld in de smaak!  

Deel kennis

De zwangere vrouw maakt een heel bijzonder proces mee en gaat een heel mooi proces tegemoet. Misschien is de vrouw voor de eerste keer zwanger of heeft ze al meerdere kinderen. Voor iedere situatie zijn er boeken te koop. Ben jij zwanger geweest en heeft een boek jou erg geholpen, dan kun je hier de zwangere vrouw blij mee maken. Weet je niet zeker of de zwangere vrouw behoefte heeft aan boeken over zwangerschap? Dan kun je natuurlijk ook een leuk fictie boek kopen ter afleiding tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Baby verrassingspakket voor zwangere vrouw

Wat natuurlijk ook super leuk is om te geven is een pakket met allerlei spulletjes voor de baby. Kleertjes, speeltjes, boekjes, enzovoort. Als je weet dat de zwangere vrouw in kwestie dit al genoeg heeft of je wilt graag een groter cadeau geven kan bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage, een fotoshoot tijdens de zwangerschap en/of met de baby of een gipsafdruk van haar buik een leuk idee zijn. Alles om de zwangerschap te herinneren of om de baby te verwelkomen is vast en zeker van harte welkom en maak je de aankomende moeder erg blij mee. 

Stuur een kaartje

Wat ook altijd leuk blijft is om een onverwachts kaartje in de brievenbus te zien. Het is super fijn voor de zwangere vrouw om te weten dat mensen aan haar denken, dus een kaartje zal zeker een lach op haar gezicht toveren als ze deze in de brievenbus vindt. 

Wij hopen dat je een leuk idee of meerdere leuke ideeën hebt opgedaan om de zwangere vrouw en aankomende moeder te verwennen en lekker in de watten te leggen. Als je zelf zwanger bent en het bij anderen wilt aankondigen hebben wij hier tips voor jou!