Een bedankje voor juf of meester na een mooi schooljaar? Of simpelweg tussendoor voor alle moeite die ze voor je doen? Een heel leuk idee! Er zijn genoeg manieren hoe je je juf of meester op een super toffe manier kunt verrassen. Het Mooiste Cadeau van Nederland licht er enkele uit.

Vereeuwig jullie op een kleurplaat

Voor de kleinste basisschoolleerlingen onder ons is een kleurplaat altijd een leuk idee. Juf of meester zal het waarschijnlijk altijd leuk vinden, zo lang er maar moeite in is gestoken. Kleur jullie samen in, zet er een leuke tekst bij en maak het af met een mooie verrassing. Niets is zo persoonlijk als een eigenhandig gemaakt cadeau, dit zal je juf of meester altijd waarderen en voor altijd koesteren.

Verrassingscadeau

Lievelingseten van je leraar

Elk mens houdt van lekker eten, dus ook jouw juf of meester! Weet je toevallig dat hij of zij van een bepaald soort snoep, koek of iets anders houdt? Twijfel dan niet langer en doe er je voordeel mee! Pak het mooi in, schrijf er een leuk kaartje bij en klaar is Kees! Het ideale bedankje voor je juf of meester.

Verras juf of meester met bloemetje

Een presentje wat het altijd goed doet is een bloemetje. Man of vrouw, jong of oud; iedereen is blij verrast als hij of zij een bloemetje krijgt. Je denkt misschien: ‘oh wat standaard’, maar dat valt reuze mee. Het is juist super leuk, en ideaal om te geven in het voorjaar als het schooljaar ten einde komt!

juf-bedankje

Zelf iets knutselen

De volgende optie is een leuke voor de creatievelingen onder ons: knutsel zelf iets origineels in elkaar voor je juf of meester. Houdt hij of zij bijvoorbeeld heel erg van voetbal, muziek of toevallig een andere hobby? Dan is dat een leuk idee! Het voordeel aan knutselen is dat je alle kanten op kan en altijd wel tot een leuke oplossing komt.

Lees hier meer cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland!