Oh nee! Is je man, vriend, vader, oom, broer, buurman of kennis jarig en heb je geen enkel idee wat je hem moet geven? Niet getreurd, Het Mooiste Cadeau van Nederland helpt je graag uit de brand. Wij presenteren: de top 10 cadeaus voor mannen. Daar zit het pareltje waar jij niet aan gedacht hebt zeker bij!

10. Gereedschap

Is de man die jij wilt verrassen een klusser? Dan kun je hem altijd verrassen met een mooi stuk gereedschap. Probeer wat te polsen over wat hij nodig heeft, dan is de kans groot dat jij binnen no time weet wat hij nodig heeft.

Cadeautips man 50 jaar

9. Parfum

Ik hoor je bijna denken: dat is zó standaard-cadeaus voor mannen. Maar ook zó nuttig en zó lekker. Elke man houdt ervan om een lekker geurtje op te doen, en zal dus altijd tevreden zijn als hij dit als cadeau kan uitpakken. Soms is de simpelste weg de beste.

8. (uit)eten

Waar maak je iedereen blij mee? Juist ja, eten! Een etentje, een verrassingsdiner, een goede lunch; er zijn zo veel mogelijkheden en recepten mogelijk waarbij jij de desbetreffende kerel kan verrassen. Maak z’n favoriete pizza of pasta, of houdt ie juist van Nederlandse pannenkoeken? Of zelfs de guilty pleasure, de frietzaak of kebabtent om de hoek? Het kan allemaal!

7. Horloge

We zijn de eerste om toe te geven dat er normaal gesproken een prijskaartje hangt om dit cadeau. Horloges zijn nu eenmaal prijzig, maar ze gaan wel ontzettend lang mee. Genoeg mannen hebben een horloge voor het leven. Wat is er nu mooier dan zien dat hij jouw cadeau over tien jaar nog steeds elke dag bij zich draagt.

horloge-cadeau

6. Koffie

De meeste mannen drinken koffie, maar geen échte koffie. Koffie uit het kantoorautomaat; verder komen ze vaak al niet. Verras jouw man of familielid eens met hele goede koffie, er zal een wereld voor hem open gaan. Koffie is een van de meest originele cadeaus voor mannen.

5. Pasjeshouder

Mannen en dingen kwijt raken; het gaat hand in hand. De gemiddelde man is zijn rijbewijs, pinpas of OV-pas eens in de zoveel tijd kwijt. Voorkom deze problemen met een pasjeshouder, een innovatief cadeau. Een nadeel: dan moet hij z’n pasjeshouder niet kwijt raken.

4. Boek

Wat?! Een boek?! We leven toch niet in 1994?! Nee dat klopt, maar ook anno 2021 kunnen heel veel mannen nog goed vooruit met een boek. Denk maar eens aan al die sportbiografieën die ontzettend goed verkopen, of de persoonlijke ontwikkelingsboeken die tegenwoordig helemaal hip zijn. Zelfs bij mannen die normaal niet zo’n lezers zijn.

3. Kleding

Een strak polo’tje, kek shirtje of glad overhemd en een man voelt zich weer helemaal macho. Een mooi kledingstuk zal het dus ook altijd goed doen als verrassing voor een verjaardag, feestdag of spontaan cadeau. Kleding maakt de man.

2. Bier

Tja, mannen en bier. Het is een soort haat-liefde-verhouding. Toch doet een (speciaal) bierpakket het altijd verrassend goed bij de gemiddelde man. En dan niet om te zuipen, maar in de zin van: één lekker speciaalbiertje met een aparte smaak per avond. Daar is ie dan wel even zoet mee.

cadeau-mannen

1. Dagje/weekendje uit

Romantisch weekendje weg of een dagje uitwaaien? Altijd doen! Je geeft niet alleen een cadeau, maar ook zeker een herinnering achteraf. Als het aan Het Mooiste Cadeau van Nederland ligt, is dit het ideale cadeau als je een man wilt verrassen. Ga iets doen wat hij helemaal top vindt, of zelfs iets wat hij nooit zou doen. Als je er maar plezier van hebt!

Lees hier meer Cadeautips van Het Mooiste Cadeau van Nederland.